Afișări de pagină luna trecută

sâmbătă, 16 august 2008

despre UDDU-ep5



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Iarna inca se mai simtea pe la noi, in Zarnesti, unde inconjurati de muntii Carpati,zapada se lasa greu plecata.
Noroc ca aveam cu ce sa ne ocupam timpul liber , fie mergeam cu sanile pe dealuri pentru a face ceva miscare iar intre doua curse faceam un foc in plina zapada si coceam cartofi sau prajeam slanina pe care o stropeam cu ceva bautura cumparata dupa o lunga cheta originala, fie mergeam la Brasov ,bantuind  carciumile frecventate de rockeri pentru a bea cate o bere si a mai flitra cu cate o rockerita..
Sambetele spre seara mergeam la discoteca cartierului, care se gasea in acelasi cladire unde aveam camera de repetitii. O sala mare placata cu multe ferestre unde sunetul se lasa cu greu domolit de acelasi DJ Nicu Balanica, instructor de dans modern si de fel un tip amabil.
Se venea din toate catunele apropiate Zarnestiului si chiar din Brasov, stiindu-se ca scandaluri nu prea aveau loc(sic!)
Repetitiile mergeu din zor. Costi reusisera sa faca rost de niste tobe mai bune si Nelu inca cinta pe chitara lui Ilie(Excentric), bucurindu-se de bunavointa acestuia , chiar facusem rost de un radiator electric facut de un prieten de-al nostru pentru a ne mai incalzi degetele daca tot faceam o activitate muzicala.
Dupa o intimplare trista, unde fratele unui prieten de-al nostru a agresat sexual doua pustoaice venite prin Zarnesti sa se distreze si ele , rockerite de fel, s-a compus piesa Sexualite .
Daca versurile suna umoristic ,de fapt in spatele lor se ascunde gustul amar al societatii in care traiam, super sexualizata ,unde tot felul de terminati profitau de pustoice naive ,distrugandu-le viitorul.
Intr-o zi ma suna un prieten din Brasov si-mi zice ca va avea loc la Buzau o noua editie a festivalului Top T. Festival national unde se putea cu ceva sansa sa te faci cunoscut in toata tara, mai ales ca veneau greii bucuresteni din radio si mass -media.
Asa ca am pregatit dosarul de inscriere si am ales ``porumbelul voiajor`` in persoana lui Petre Gavrila sa ne treaca pe lista de inscriere la sectiunea hard`n heavy.
Pe linga noi au mai trimis si celelalte grupuri zarnestene,Sacrilegiu si Excentric ca doar eram vecini de repetitii.
Petrica al nostru ajuns acolo si-a facut datoria in stilul lui adica inscriundu-ne la sectiunea thrash-death, asta ca sa nu-i facem concurenta trupei lui Excentric. Acest anunt a cazut ca un soc pentru noi si ne-a pus serios pe ganduri.
va urma
I

Niciun comentariu: